Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

15.000 νέες συντάξεις θα καταβληθούν αύριο

Ελλάδα

Εμβόλιμη πληρωμή νέων κύριων συντάξεων με την οποία για το μήνα Δεκέμβριο η χορήγηση νέων οριστικών συντάξεων θα φτάσει συνολικά τις 18.240Θα πραγματοποιηθεί αύριο, 28 Δεκεμβρίου, από τον ΕΦΚΑ, ενώ οι εκκρεμείς ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις με τη νέα πληρωμή θα ανέρχονται σε 75.000.

Ο ΕΦΚΑ από την αρχή του έτους κατέβαλε συνολικά 127.742 οριστικές και 48.357 προσωρινές συντάξεις.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας εμβόλιμες πληρωμές νέων συντάξεων θα γίνουν και εντός του 2018, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο η εκκαθάριση όλων των ληξιπρόθεσμων αιτήσεων συνταξιοδότησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Φόρτωση άρθρων...