Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη ο θάνατος μιας 29χρονης γυναίκας, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Η 29χρονη, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, στις 5 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα Επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της.

Η γυναίκα είπε ότι έπεσε από σκάλα, σύμφωνα με το thrakinea.gr. Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Τελικά η 29χρονη αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης. Εκτός των άλλων η νεαρή γυναίκα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid.

Οριστικές απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης γυναίκας που κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενικά της πρόσωπα μιλούν για βιαιότητα που υπήρχε από μέρους του συζύγου της. Συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για δύο με τρεις ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης, ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ. Ωστόσο, το πρωί εντοπίστηκε και συνελήφθη. 

Οι γιατροί, όταν μεταφέρθηκε η 29χρονη Τζεβριέ στο νοσοκομείο, αντιλήφθηκαν πως κάτι άλλο συνέβη καθώς τα τραύματά της δεν φαινόταν πως αντιστοιχούσαν με πτώση από σκάλα. Γι’ αυτόν τον λόγο και ενημέρωσαν για το περιστατικό και την Αστυνομία.

Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι της κοπέλας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 60-70 άτομα, συγγενείς. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ δεν είχε καταγγελθεί επίσημα κάποιο περιστατικό ξυλοδαρμό από την ίδια ή από συγγενείς της ενώ μάλιστα αναφέρθηκε ανεπίσημα πως ο σύζυγος είχε κληθεί μετά το περιστατικό να καταθέσει.

Kατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Ο 30χρονος μουσουλμάνος Ρομά, Καδήρ, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα, κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με συγγενή της άτυχης κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του χωρίς αφορμή. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας.

Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του. «Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ.

Σύμφωνα με τον συγγενή της 29χρονης, ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορέψει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται το καλοκαίρι από την Πέμπτη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές αναμένονται 35 βαθμοί

Αλλάζει από την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού, καθώς μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας, έρχεται καλοκαίρι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Άστατος θα είναι ο και...

Φόρτωση άρθρων...