Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αργολίδα: 78χρονος σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αργολίδα. Ένας 78χρονος σκότωσε τη 75χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε στη Βερβερούδα Ερμιονίδας.

Ο ηλικιωμένος τηλεφώνησε στην Αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, χθες και ενημέρωσε πως η σύζυγός του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί πριν αυτοί φτάνουν στο σπίτι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του φέρεται να έχασε την ζωή της από τα χέρια του άνδρα της, ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Η άτυχη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν αρχικά το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια εντόπισαν απαγχονισμένο τον δράστη.

Στο σπίτι βρέθηκε ένα σημείωμα, με το οποίο ο 78χρονος φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του και να αυτοκτονήσει.

Το σπίτι στη Βερβερούδα φαίνεται να ήταν το εξοχικό τους.

Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής που θα διευκρινίσει πώς προκλήθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζεύγους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...