Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

ΑΑΔΕ: Παράταση προθεσμίας καταβολής οφειλών έως τις 2 Απριλίου λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας

Οικονομία

Παράταση έως και στις 2 Απριλίου των προθεσμιών καταβολής βεβαιωμένων οφειλών έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) λόγω της ειδικής αργίας των διατραπεζικών συναλλαγών εξαιτίας του Καθολικού Πάσχα.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους, τόσο το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας όσο και η ΑΑΔΕ τονίζουν τα εξής: «Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει της Απόφασης ΠΟΛ. 1061/2018 (ΦΕΚ B 1167), οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση και των δόσεων ρυθμίσεων / διευκολύνσεων που

λήγουν στις ορισθείσες ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών (29/3/2024 και 1/4/2024 - Καθολικό Πάσχα) παρατείνονται μέχρι και την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι και τις 2 Απριλίου 2024.

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων που λήγουν την Παρασκευή 29/3 και τη Δευτέρα 1/4 δεν επηρεάζονται από την τραπεζική αργία και παραμένουν αμετάβλητες».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 3% - Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορολογούμενοι

Ανοιχτή είναι από την Πέμπτη το βράδυ η πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Παρά τις αλλαγές φέτος στη διαδικασία, οι δόσεις πληρωμής παραμένου...

Φόρτωση άρθρων...