Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αεροδρόμιο Νάξου: “Μπλόκο” σε ζευγάρι από την αστυνομία – Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να τους βάλει σε μπελάδες

Ελλάδα

Σε εξαιρετικά άβολη στιγμή ήρθε ένα ζευγάρι αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Νάξου. Σύμφωνα με το cyclades,gr, το ζευγάρι λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες του από τον ειδικό έλεγχο που βρίσκεται στην αίθουσα επιβίβασης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, φάνηκε από τη βαλίτσα ένα ζευγάρι με χειροπέδες, με αποτέλεσμα. Τότε το ζευγάρι κλήθηκε να ανοίξει τη βαλίτσα, ενώπιων των αστυνομικών.

Αυτό που είδαν τελικά οι αστυνομικοί που έλεγξαν την βαλίτσα, βρήκαν γούνινες χειροπέδες. Αμέσως ο συναγερμός έληξε και το ζευγάρι επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Φόρτωση άρθρων...