Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο Μπόρις Κλέιμαν.

O 32χρονος Ισραηλινός τερματοφύλακας κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο ποδοσφαιριστής καλείται να πληρώσει εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Η κατάθεση της μαθήτριας

Σύμφωνα με την μαθήτρια, ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα VIP του μπαρ και κάλεσε την ίδια και άλλους τέσσερις εκεί και τους κέρασε σφηνάκια. Όπως υποστηρίζει, αρχικά ο Κλέιμαν της άγγιξε τα οπίσθια πάνω από τη φούστα ενώ η ίδια κατέστησε σαφές ότι δεν το επιθυμούσε. Η 17χρονη αποχώρησε από το σημείο, αλλά αργότερα επέστρεψε καθώς οι συμμαθητές της βρίσκονταν εκεί.

Ο Κλέιμαν, σύμφωνα με την καταγγελία την πλησίασε ξανά και άρχισε να της μιλάει. Εκείνη δεν τον καταλάβαινε και το μόνο που του απάντησε ήταν πόσο ετών είναι. Το θύμα του γύρισε την πλάτη για να σταματήσει να της μιλάει, αλλά εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η ανήλικη έσπευσε να μιλήσει στους φίλους της για να ζητήσει βοήθεια, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το μπαρ μαζί με μια φίλη της, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

«Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου», είπε η μαθήτρια.

Η μαθήτρια, αναγνώρισε στο Αστυνομικό Τμήμα τον ποδοσφαιριστή ως τον άνθρωπο που την βίασε.

Ο Κλέιμαν αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος

Από την άλλη ο Μπόρις Κλέιμαν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ισχυρίζεται ότι είναι αθώος. Σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει αλλά η μαθήτρια τον προσέγγισε ερωτικά.

Η σύλληψη προκάλεσε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αποφάσισε να τον θέσει εκτός της ομάδας του Βόλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...