Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και απειλούσαν παιδί - Του ζητούσαν 350 ευρώ

Ελλάδα

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή.

Πατέρας κατήγγειλε στο ΤΑ της περιοχής ότι ο ανήλικος γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα πέντε ανηλίκων.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν το θύμα συνάντησε τους πέντε -με την αδελφή του ενός είναι φίλος- καθώς ήθελαν να του μιλήσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δύο από τους δράστες άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, ενώ άλλος τραβούσε βίντεο.

Οι ανήλικοι δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Αφού του άρπαξαν το πορτοφόλι, που είχε 12 ευρώ, τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, του έστελναν μηνύματα ρωτώντας τον αν έχει τα λεφτά και απειλώντας τον ότι αν δεν εμφανιστεί στο ραντεβού θα πάνε σπίτι του. Ο πατέρας του θύματος έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, δίνοντας τα ονόματα των δραστών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανεύρεση των 2 ανήλικων κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων - Πώς βρέθηκαν μέσα στη νύχτα

Bρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν χαθεί στην περιοχή ανάμεσα στα Μανίκια και την Βρύση αργά χθες το βράδυ μετά από άριστα συντονισμένη και γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής ...

Φόρτωση άρθρων...