Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Ελλάδα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν έπειτα από τις απολογίες τους ο 69χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα και η σύζυγος του δράστη, που φέρεται ως συνεργός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως βρέθηκε εν βρασμώ, επειδή το θύμα τού μίλησε άσχημα.

Ο 69χρονος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ κατά την τετράωρη απολογία του φέρεται να είπε πως οι σχέσεις με τον γαμπρό του ήταν κακές, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία του δράστη για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονών του από το θύμα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.

Επίσης, υποστήριξε ότι κατείχε την καραμπίνα ως κυνηγός και την είχε στο σπίτι του επειδή φοβόταν μήπως του την κλέψουν.

Η πεθερά του θύματος, η οποία επίσης κρίθηκε προφυλακιστέα, φέρεται να αναφέρθηκε στην απολογία της και αυτή στις κακές σχέσεις με τον γαμπρό της.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων αναμένεται να προσφύγουν κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...