Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Άγιοι Θεόδωροι: Θρίλερ με τον θάνατο 38χρονης – Εντοπίστηκε νεκρή μακριά από το σπίτι της που κάηκε

Ελλάδα

Mυστήριο καλύπτει τον θάνατο μίας 38χρονης στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από drone της Αστυνομίας τρία χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, το οποίο είχε πάρει φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Η 38χρονη δεν βρισκόταν στο σπίτι

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, ενώ η 38χρονη ένοικος, δεν βρισκόταν μέσα.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο Αγίων Θεοδώρων, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Τελικά, η σορός της εντοπίστηκε από τις Αρχές περίπου 50 μέτρα μακριά από το νεκροταφείο και λίγα χιλιόμετρα μακριά από το φλεγόμενο σπίτι της.

Μιλώντας για την υπόθεση στο «Live News» στο MEGA ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράπτης, ανέφερε ότι «το σπίτι καιγόταν αλλά δεν υπήρχε κανένας.Αργότερα μάθαμε ότι τη φωτιά την έβαλε η ιδιοκτήτρια και στη συνέχεια εξαφανίστηκε».

Οι Αρχές άρχισαν να την αναζητούν και βρέθηκε νεκρή. «Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ξεκαθάρισε o αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Πέφτει έως 9 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες και η αφρικανική σκόνη

Αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες, η πτώση της θερμοκρασίας και η αφρικ...

Πάτρα: Απείλησαν μάρτυρα οι βομβιστές του ΑΤΜ

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και ψύχραιμοι ήταν οι δυο άγνωστοι που ανατίναξαν το ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ στην Οβρυά της Πάτρας. Οι δράστες φαίνετα...

Φόρτωση άρθρων...