Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Άγιον Όρος: Τρεις νεκροί από κορωνοϊό

Νέα έξαρση παρουσιάζει στο Άγιον Όρος ο κορωνοϊός. Στη μονή του Αγίου Παύλου από την οποία ουσιαστικά μπήκε στη δίνη του κορωνοϊού όλη η Μοναστική Πολιτεία τον Σεπτέμβριο του 2020, έχουν πεθάνει τρεις άνθρωποι σε λιγότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Την ίδια ώρα νοσεί και ο 90χρονος Ηγούμενος της Μονής, Παρθένιος, ένθερμος αρνητής του κορωνοϊού και αντιεμβολιαστής.

Όπως ανέφεραν πηγές από το Άγιον Όρος, από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει τρία άτομα στη Μονή Αγίου Παύλου. Πρόκειται για δύο μοναχούς πάνω από 70 ετών, τον Χρυσόστομο και τον Ευσέβιο, ενώ θύμα του κορωνοϊού ήταν και ένας εργάτης στη μονή.

Ακόμα, νοσεί ο ηγούμενος ο οποίος είναι πάνω από 90 ετών, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το makthes.gr. Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και παραμένει στο μοναστήρι. Για τη Μονή Αγίου Παύλου το πρόβλημα εντοπίζεται και στα κελιά που έχει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Συνελήφθη άνδρας για φωτιά στον Κάλαμο Αττικής

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν σήμερα αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλλ...

Φόρτωση άρθρων...