Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αγιος Δημήτριος: Το «πείραγμα» σε μία κοπέλα προκάλεσε την άγρια συμπλοκή με τους ανήλικους -Τι συνέβη

Εκτός κινδύνου είναι οι τρεις ανήλικοι που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία παίδων και Ευαγγελισμός, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από επεισόδιο έξω από το Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν μέσα από στο εμπορικό πολυκατάστημα όταν κάποια άτομα της μιας παρέας «πείραξαν» κάποιο κορίτσι της άλλης παρέας.

Οι νεαροί βγήκαν έξω από το mall και εκεί χτύπησαν τους τρεις ανήλικους ηλικίας 14, 16 και 17 , με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο σημείο της εντοπίστηκε και ένα σφυρί. Μάλιστα από έναν 14χρονο άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Προσαγωγές υπόπτων για τη συμπλοκή στον Αγιο Δημήτριο
Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Περίπου στις 10:10 το βράδυ, προσήχθησαν από την συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ελευθέριου Βενιζέλου τρεις υπήκοοι Αλβανίας δυο 18χρονοι και ένας 17χρονος, για τους οποίους δεν προέκυψε τελικά κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 23.40.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη από το τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...