Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Ασύλληπτος ο δράκος των ασανσέρ – H Αστυνομία αναζητά αλλοδαπό νεαρό

Τον τρόμο έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα τις τελευταίες ημέρες ένας νεαρός, ο οποίος επιτέθηκε σε δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ. 
Οι δύο μαθήτριες, 13 και 14 ετών, κατάφεραν να γλιτώσουν από τις αρρωστημένες ορέξεις του και κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην Αστυνομία, ωστόσο ο «δράκος των ασανσέρ» παραμένει ασύλληπτος.

Οι δύο ανήλικες περιγράφουν τον άνδρα ως αλλοδαπό που μιλά σπαστά ελληνικά και είναι ηλικίας περίπου 25 ετών. Ο νεαρός άντρας «χτύπησε» για πρώτη φορά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε μια πολυκατοικία επί της οδού Ταρσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο «δράκος» τη σταμάτησε την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα. Στη συνέχεια, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και μόλις έσβησε το φως της καμπίνας τη θώπευσε στο στήθος.

Η 14χρονη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο «δράκος» να της κλείσει το στόμα με το χέρι του προσπαθώντας, παράλληλα, να τη βγάλει έξω από το ασανσέρ.

Το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε προς το διαμέρισμά της. Αφού περιέγραψε στους γονείς της τι είχε συμβεί ο πατέρας της προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αλλά ο άγνωστος άνδρας είχε γίνει «καπνός».

Μια ημέρα μετά, ο άγνωστος άνδρας «ξαναχτύπησε» με θύμα αυτή τη φορά μια 13χρονη. Ο «δράκος των ασανσέρ» την ακολούθησε μέχρι το ασανσέρ της πολυκατοικίας της επί της οδού Προύσης και αφού τη χτύπησε, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...