Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αγιος Παντελεήμονας: «Φαρ Ουέστ» με 14 πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (21/8), όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως σε περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Αχαρνών πέφτουν πυροβολισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ξεκίνησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι στην οδό Μιχαήλ Βόδα βρίσκονταν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτος ένας άνδρας, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εν ζωή στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές. Ψάχνουν οι γιατροί να δουν αν είχε και τραύματα από πυροβόλο όπλο, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί δεκατέσσερις κάλυκες.

Στην προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ο άνδρας είναι Αλγερινός, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να δουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής ενώ υπάρχει μια αναφορά ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...