Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Νέα δίωξη για κακούργημα στον 34χρονο Αιγύπτιο

Αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα βρίσκεται ο 34χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κρατούσε όμηρο στο σπίτι του την 30χρονη Βουλγάρα πρώην σύντροφό του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η εισαγγελία άσκησε σε βάρος του Αιγύπτιου συμπληρωματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του είχαν απαγγελθεί η κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας, της απειλής και της βίας κατά υπαλλήλων.

Αυτή την ώρα ο 34χρονος κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή και απολογείται για τα παραπάνω αδικήματα, τα οποία τον φέρνουν αντιμέτωπο με προφυλάκιση. Χθες κατέθεσε στον ανακριτή η 30χρονη. Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε στον ανακριτή όλα βίωσε στα χέρια του δράστη, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.

Η 30χρονη μετά το τέλος της κατάθεσής της είπε στους δημοσιογράφους: «Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με δύο παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...