Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ο Σύρος που συνελήφθη με μαχαίρι να φωνάζει «Allahu Akbar»

Ελλάδα

Tα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών αντιμετωπίζει ο άνδρας υπήκοος Συρίας, ο οποίος χθες μπήκε με μαχαίρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε έσπευσαν άμεσα και κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το εσωτερικό του Ναού, παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε σθεναρά. Από τη σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από τη προανάκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, με τη συνδρομή Αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ο αλλοδαπός είχε μπει παράνομα στη χώρα και στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που προβλέπονται για την είσοδο και την παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή προς αποφυγή και αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Άγιος Κοσμάς: Συνελήφθη στο σκάφος του 46χρονος - Ήταν οπλισμένος και προσποιούνταν τον λιμενικό

Στη σύλληψη ενός 46χρονου προχώρησε η Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για παράνομη οπλοκατοχή και αντιποίηση αρχής. Ο 46χρονος εντοπίστηκε στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, έχοντα...

Φόρτωση άρθρων...