Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Άγιος Στέφανος: 19χρονη κατήγγειλε βιασμό από ταξιτζή

Ελλάδα

Μία 19χρονη κατήγγειλε για βιασμό έναν οδηγό ταξί στον Άγιο Στέφανο πριν από λίγες ημέρες, με την Αστυνομία να προχωράει στη σύλληψή του. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η 19χρονη μπήκε στο ταξί μαζί με μια 22χρονη στην Πλατεία Δροσιάς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου με προορισμό τον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 22χρονη βγήκε από το ταξί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός ταξί συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη.

Στην συνέχεια εκείνος σταμάτησε το όχημα σε μια άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε η 19χρονη.

Οι Αρχές έψαξαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, βίντεο αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, εντόπισαν τον οδηγό ταξί και όταν έδειξαν τη φωτογραφία του στην κοπέλα, εκείνη τον αναγνώρισε αμέσως ως τον δράστη του βιασμού.

Ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη συνδρομή της ειδικής ομάδας της Υ.Α.Β.Α.Α και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της αστυνομίας για περαιτέρω εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...