Παρασκευή
31 Μαΐου 2024

Άγνωστοι ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο με 15.000 ευρώ από επιχείρηση στη Λάρισα

Ελλάδα

Καλά διαβασμένοι φαίνεται πως ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μια επιχείρηση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο ήταν πακτωμένο στον τοίχο και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Η διάρρηξη έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν οι δράστες μπήκαν στην διπλανή πολυκατοικία από την ανασφάλιστη είσοδο και κατέβηκαν στο υπόγειο, όπου βρίσκεται η σιδερένια πόρτα της αποθήκης του διπλανού καταστήματος, την οποία παραβίασαν χρησιμοποιώντας σιδερολοστό. Τις κινήσεις τους διευκόλυνε το γεγονός ότι δεν υπήρχε σύστημα συναγερμού.

Στη συνέχεια, ξεκόλλησαν από τον τοίχο το μικρό μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, το άρπαξαν και έγιναν καπνός χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Λάρισας, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 15.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Οι αστυνομικοί ερευνούν ποιοι μπορεί να γνώριζαν την ύπαρξή του και την πρόσβαση στο κατάστημα από το διπλανό κτίριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...