Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αγωνία για ηλικιωμένη στο Σουφλί: Δέχθηκε άγρια επίθεση από ληστές και νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Ελλάδα

Ηλικιωμένη γυναίκα από το χωριό Κυριακή – Σουφλίου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της το Σάββατο (01/07). Η γυναίκα διακομίσθηκε, αρχικά, στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Και ενώ η εικόνα της υγείας της έδειχνε καλή, την επόμενη μέρα παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γενικό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, στη ΜΕΘ του οποίου έκτοτε νοσηλεύεται.

Την έδεσαν και τη φίμωσαν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της 70χρονης γυναίκας το περασμένο Σάββατο και, προκειμένου να τη ληστέψουν ανενόχλητοι, την έδεσαν και τη φίμωσαν. Αφού διέφυγαν με χρήματα και κάποια χρυσαφικά, η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και να τρέξει στο σπίτι του αδερφού της για βοήθεια. Μετέβη, για καθαρά προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, συνοδεία συγγενικών της προσώπων. Έδειχνε καλά, ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, για μία ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, η οποία έμενε στην άκρη του χωριού μόνη της. Τα ενδιάμεσα σπίτια, μέχρι το κέντρο του χωριού είναι ακατοίκητα. Το περιστατικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους του μικρού χωριού οι οποίοι κλείνονται πλέον από νωρίς στα σπίτια τους. Μάλιστα, κλειδώνουν διπλά καθώς, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, πρόκειται για ανήμπορους και ηλικιωμένους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...