Σαββάτο
10 Οκτωβρίου 2026

Αγωνία σε παραλία της Λάρισας: 7χρονο παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – Επανήλθε μετά την ΚΑΡΠΑ

Ελλάδα

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν σε παραλία των Τεμπών Λάρισας, σήμερα το πρωί (23/08), όταν ένα μικρό παιδί ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Στο επτάχρονο παιδί έγινε αμέσως ΚΑΡΠΑ και ευτυχώς επανήλθε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με το larissanet, το πρωί της Κυριακής σε παραλία του Δήμου Τεμπών, όταν ένα παιδί περίπου επτά ετών αντιμετώπισε πρόβλημα ενώ βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με τους γονείς του.

Το παιδί ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του και άμεσα ξεκίνησε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Οι προσπάθειες είχαν αποτέλεσμα και στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε στην απαραίτητη ιατρική φροντίδα και εκτίμηση της κατάστασής του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 52χρονου γυναικολόγου - Τι αποκάλυψαν οι έρευνες σε σπίτι και ιατρείο

Πληροφορίες του NCMEC και η ανάλυση ψηφιακών δεδομένων οδήγησαν στον 52χρονο. Εντοπίστηκαν εκατοντάδες αρχεία κακοποίησης ανηλίκων, ενώ η παραγωγή υλικού δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Φόρτωση άρθρων...