Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία

Άγρια καταδίωξη έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στη Νέα Ερυθραία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε μια μοτοσικλέτα, αλλά ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτατα. 

Νωρίτερα, οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή είχαν κάνει διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι οι επιβάτες της μηχανής είχαν εισβάλλει σε διαμέρισμα.

Οι ληστές είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι προσπάθησαν να καταδιώξουν τους ληστές.

Όμως, ο οδηγός αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, επιτάχυνε και προσπάθησε να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός πυροβόλησε κατά των αστυνομικών που τους καταδίωξαν. Μάλιστα, οι κακοποιοί είχαν μαζί τους πυροσβεστήρες με τους οποίους «ψέκασαν» τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν.

Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος στον ΑΝΤ1 «έχουν αυξηθεί τα περιστατικά στα b. Και στον Διόνυσο πριν από μερικές ημέρες προσπάθησαν να εμβολίσουν μηχανή της ΔΙΑΣ. Έτσι και χθες μία συμμορία, που είχε κάνει κλοπές, έγινε καταδίωξη. Βγήκαν στην Αττική Οδό, σπάνε τις μπάρες και έχουν συγκεκριμένη έξοδο. Μάλλον είναι ομάδες Ρομά. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ρίχνουν με πυροσβεστήρα τους αστυνομικούς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...