Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: 35χρονος έκαψε το σπίτι του και έκανε βουτιά στο κενό από την ταράτσα

Ελλάδα

Ένας 35χρονος άνδρας πυρπόλησε αρχικά το σπίτι του και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου από ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας στο Αγρίνιο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη περί τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας (9/1). Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε περί τις 22:40 και έσπευσε για την κατάσβεση φωτιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου. Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και οι πυροσβέστες εισήλθαν στο χώρο από το μπαλκόνι όπου ανέβηκαν με σκάλα. Οι φλόγες έζωναν το σπίτι, μέσα ωστόσο δεν ήταν κανείς.

Έπεσε μπροστά στα μάτια συγκλονισμένων γειτόνων του

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr, o νεαρός άνδρας είχε ήδη ανέβει στην ταράτσα αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. «Πέφτω, πέφτω», φώναζε και προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Έπεσε στο κενό και βρήκε φρικτό θάνατο.

Η τραγωδία σημειώθηκε μπροστά σε συγκλονισμένους συμπολίτες που ήταν στο δρόμο και στα μπαλκόνια.

Στον τόπο του συμβάντος, στην οδό Φιλελλήνων, στο ύψος του 3ου γυμνασίου και του κοινόχρηστου χώρου με τα γηπεδάκια, κινητοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς το μοιραίο δεν μπορούσε να αποτραπεί .

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν εξάλλου στο σημείο και η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...