Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγόρι 2,5 ετών που κατάπιε φασόλι

Ελλάδα

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. Ένα αγόρι 2,5 ετών κατάπιε φασόλι που του έφραξε τον αεραγωγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι κατάπιε ένα φασόλι με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι να είναι εγκεφαλικά νεκρό, σύμφωνα με τη sinidisi.gr.

Οι γονείς του φέρονται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτιρίου στο Πασαλιμάνι - Επτά προσαγωγές (εικόνες)

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά νωρίτερα το πρωί της Τρίτης καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με αστυνομικές π...

Φόρτωση άρθρων...