Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Συλλήψεις για ναρκωτικά, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκρηκτικές ύλες

Ποσότητα ναρκωτικών, αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες και πυροκροτητές βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, μαζί με δύο ακόμη άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγρινίου, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώτος εκ των συλληφθέντων, με συνεπιβάτες τους άλλους δύο συλληφθέντες, όπου βρήκαν μεταξύ άλλων 198 γραμμάρια κάνναβης, ένα ξιφίδιο και ένα μαχαίρι.

Σε έρευνα που ακολούθησε, από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο σπίτι του πρώτου συλληφθέντα, βρέθηκαν 846 γραμμάρια κάνναβης, τέσσερις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί τυλιγμένοι με μονωτική ταινία, που περιείχαν άγνωστη εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή και έφεραν προσαρμοσμένο βραδύκαυστο φυτίλι, 497 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, τέσσερις πυροκροτητές και 17 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Ελεύθεροι οι οκτώ συλληφθέντες εργάτες για την κατάρρευση κτηρίου - Κρατείται ο εργολάβος

Ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά, αφέθηκαν οι οκτώ εργαζόμενοι που είχαν συλληφθεί από την αστυνομία για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού, έπειτα την κατάρρευση τμή...

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

Φόρτωση άρθρων...