Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 28χρονο παιδεραστή που κυκλοφορεί ελεύθερος - Το χυδαίο σχόλιό του για 14χρονη

Ελλάδα

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά, καθώς έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Σε αυτή την περίπτωση παρόλο που ασκήθηκε δίωξη από τον Φεβρουάριο του 2022 δόθηκε τώρα η εντολή στην Αστυνομία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, αλλά δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μπερδεύεται και θεωρεί ότι η Αστυνομία αφήνει έξω έναν δράστη βιασμού. Προφανώς πρέπει να έχουμε στα χέρια μας ένα ένταλμα σύλληψης».

Το χυδαίο σχόλιό του για 14χρονη

Μία ανάρτηση στο Facebook, δείχνει το πόσο χυδαίος ήταν ο ποδοσφαιριστής. Το άτομο που έκανε την ανάρτηση, θυμάται μια παλιότερη συνάντηση που είχε μαζί του και πιο συγκεκριμένα ένα σχόλιο που είχε κάνει για μια 14χρονη μαθήτρια.

Η σοκαριστική ανάρτηση

«Θα το ανεβάσω ξανα… Καθως κάποιοι εκαναν αναφορά και κατέβηκε…

Δημήτρης Κραβαρίτης

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Περασε απο δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ…

Που να φανταστώ…»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

kravaritis_fb

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας που είχε διακοπεί λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω βλάβης σε αγωγούς νερού, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομ...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...