Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια: «Έγινε εν βρασμώ» – «Μας κακοποιούσε επί χρόνια», είπε ο 16χρονος πατροκτόνος (Videos&Photos)

Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Καλύβια Αττικής.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν μία γυναίκα κάλεσε αναφέροντας ότι ο 16χρονος γιος της, την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον 71χρονο πατέρα του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη. Ακόμα, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία.

Ωστόσο, από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.
«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» υποστήριξε ο νεαρός καταθέτοντας στις αρχές, ενώ σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα.

Στη συνέχεια, κάλεσε τη μητέρα του και την ενημέρωσε για όσα έγιναν και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του 71χρονου, μόλις έφτασαν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν έδωσε κατάθεση και η μητέρα του νεαρού. Το σημείο της δολοφονίας έχουν αποκλείσει οι αστυνομικοί.

«Μας κακοποιούσε επί χρόνια», είπε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Συχνούς διαπληκτισμούς είχε ο 16χρονος με τον 71χρονο πατέρα του, τον οποίο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι τους στα Καλύβια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος τσακωνόταν συχνά στο παρελθόν με τον πατέρα του, και μάλιστα επικαλέστηκε «βρασμό ψυχής» για το έγκλημα μιλώντας στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει πει υποστηρίξει ο δράστης, ο ίδιος, ο 19χρονος αδελφός του και η μητέρα τους είχαν υποστεί επί χρόνια κακοποίηση και προσβλητική συμπεριφορά από το θύμα.

Ο αδελφός του 16χρονου και η 45χρονη μητέρα τους έμεναν αλλού (το ζευγάρι είχε χωρίσει), ενώ ο δράστης έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί για να φύγει και αυτός.

Πώς έγινε το φονικό στα Καλύβια

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 16χρονος είχε ακόμα έναν τσακωμό με τον 71χρονο πατέρα του το βράδυ της Παρασκευής.

Πάνω στον καβγά, και όπως φέρεται να είπε ο δράστης στη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε πολλά τραύματα στον πατέρα του, στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και στην πλάτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο 16χρονος παραδόθηκε χωρίς να αντισταθεί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία λάμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα, ούτε έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

 

 

Άγριο έγκλημα στα Καλύβια: «Έγινε εν βρασμώ» – Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου
Άγριο έγκλημα στα Καλύβια: «Έγινε εν βρασμώ» – Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου
Άγριο έγκλημα στα Καλύβια: «Έγινε εν βρασμώ» – Τα πρώτα λόγια του 16χρονου πατροκτόνου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 5 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Ειρήνη, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνα, Ειρήνγκω, Ρένια Ειρηναίος, Ρένος, Ειρηναία Εφραίμ, Εφραίμιος, Εφραίμης, Ευφραίμ, Εφραιμ...

Φόρτωση άρθρων...