Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Αγρότες απέκλεισαν με μηχανήματα το μνημείο της εξέγερσης στο Κιλελέρ ενόψει του πολιτικού εορτασμού

Ελλάδα

Με μια αιφνιδιαστική κίνησή τους αγρότες της Θεσσαλίας απέκλεισαν σήμερα το βράδυ με τα τρακτέρ τους το μνημείο του Κιλελέρ ενόψει του πολιτικού εορτασμού την Κυριακή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι αγρότες της Θεσσαλίας, ανέφεραν ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο Κιλελέρ και ότι πρόθεσή τους ήταν να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε φιέστα από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές η επέτειος της εξέγερσης.

«Την Κυριακή θα περιφρουρήσουμε τον χώρο του μνημείου, δεν θέλουμε να γίνει μια ακόμα φιέστα, όπου θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας, ότι έχουμε δίκιο και αόριστες υποσχέσεις όπως ακούμε εδώ και μήνες. Την εκδήλωση θα αναλάβει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Καλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεται να δώσει λύσεις, δεν μας αρκούν πλέον τα λόγια», είχε αναφέρει ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

1__21_36_24__3_

1__21_36_24__1_

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Καλαμάτα: 28χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ένας 28χρονος τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου στην Καλαμάτα, όταν στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει κροτίδα αυτή εξε...

Φόρτωση άρθρων...