Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αιδηψός: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα στη θάλασσα (Photos) 

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας βρίσκεται αυτή την ώρα ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό στη βόρεια Εύβοια.

Ο 30χρονος δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το εάν έχει μετανιώσει και προχώρησε με συνοδεία αστυνομικών εντός του Δικαστικού Μεγάρου, σύμφωνα με το evima.gr.

Η εικόνα του άνδρα να κλωτσά μια γάτα στη θάλασσα, σε ταβέρνα στην Αιδηψό, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, αλλά και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, που ζήτησε τον εντοπισμό του δράστη της κακοποίησης του ζώου. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σπίτι στην Λιχάδα Ευβοίας, όπου φιλοξενείτο και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας και σήμερα στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ που έχει στο πόδι του και το οποίο φαίνεται στο επίμαχο βίντεο που ανέβασε η παρέα του.  

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχαν πάει με την παρέα του στη συγκεκριμένη ταβέρνα. “Παίζαμε με τις γάτες, όπως παίζουν όλοι”, φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του.

Αιδηψός: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα
Αιδηψός: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...