Επίθεση με οπαδικά κίνητρα φέρονται να δέχθηκαν τέσσερις νεαροί στο Αιγάλεω τα ξημερώματα, από ομάδα περίπου 40 ατόμων που κρατούσαν γκλοπ και ρόπαλα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 00:20, στη συμβολή των οδών Λήμνου και Σουλίου, όταν οι δράστες προσέγγισαν δύο 18χρονους και δύο 21χρονους και αρχικά τους ρώτησαν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τους επιτέθηκαν με γκλοπ και ρόπαλα, προκαλώντας τους ελαφρά τραύματα.
Ένας από τους νεαρούς υπέστη εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο, δύο ακόμη τραυματίστηκαν στα χέρια, ενώ ο τέταρτος έφερε εκδορές στα χέρια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτες. Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η επίθεση να συνδέεται με οπαδική βία.
Χαρδαλιάς: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους παραγωγούς της Αττικής, ανοίγοντας νέους δρόμους για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα»
Λέσβος: Πώς έγινε η τραγωδία στη Λέσβο με τους έξι νεκρούς μετανάστες
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις