Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Αίγινα: Σοκάρουν οι περιγραφές από τα χτυπήματα που δέχθηκε η 67χρονη από μπράβους (Video)

Ελλάδα

Φρίκη προκαλεί ο ασύλληπτης αγριότητας ξυλοδαρμός μίας 67χρονης γυναίκας και του γιου της μπροστά στο παιδί του άντρα από μπράβους της νύχτας στην Αίγινα.

Η μανία των πληρωμένων κακοποιών ήταν τέτοια που έστειλαν την αθώα γυναίκα στην εντατική. Η παρατηρητικότητα των θυμάτων της επίθεσης και τα χαρακτηριστικά τατουάζ που είχαν οι δράστες βοήθησαν τις αρχές να φτάσουν στη σύλληψή τους. Η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία για την απίστευτη ηχορύπανση νυχτερινού κέντρου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Τα θύματα μιλούν στο MEGΑ- προειδοποιούμε οι εικόνες από τα τραύματα που προκάλεσε ο ασύλληπτης αγριότητας ξυλοδαρμός είναι σκληρές.

«Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω».

Η 67χρονη ξενοδόχος που τον Αύγουστο του 2021 δέχτηκε δολοφονική επίθεση από δυο πληρωμένους μπράβους της νύχτας περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και την σημάδεψαν για μια ζωή.

«Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν».

Η αγριότητα των κακοποιών αποτυπώνεται στις σοκαρίστηκες φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η 67χρονη σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πληρωμένοι νταήδες της προκάλεσαν κατάγματα στο αριστερό μάτι, τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό. Η ξενοδόχος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες στην εντατική ενώ υπέστη δύο φορές ανακοπή.

«Εδώ ήμουν στο κέντρο υγείας. Κρύωνα… και τους λέω «κρυώνω» και Αύγουστο μήνα μου έριξαν κουβέρτα γιατί ο άνθρωπος που χάνει αίμα, κρυώνει!!!»

Τον πρόδωσε ο… Mickey  Mouse

Πάρα το γεγονός ότι η ξενοδόχος και ο γιος της πάλευαν για σωθούν κατάφεραν να παρατηρήσουν πως στα χεριά και στα ποδιά τους οι μπράβοι είχαν τατουάζ κάτι βοήθησε τις αρχές τους τακτοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

«Τα τατουάζ τους ήταν χαρακτηριστικά. Από όσο θυμάμαι ο γιος μου τα χαρακτήρισε σαν Mickey Mouse».

Πώς εκτέλεσαν το «συμβόλαιο θανάτου»

Κάμερες ασφάλειας έχουν καταγράψει την δολοφονική επίθεση η οποία διήρκησε μόλις 20 δευτερολεπτα ενώ συμφώνα με τη δικογραφία οι δυο κακοποιοί πληρωθήκαν συνολικά 700 ευρώ για να ξυλοκοπήσουν την ξενοδόχο και τον γιο της.

«Εδώ είναι που περιφέρονται το μεσημέρι στην αυλή, για να μας συναντήσουν», περιγράφει το θύμα.

Oι φυσικοί αυτουργοί, «έδωσαν» στις Aρχές ο ένας τον άλλο για την συμμετοχή τους στην άγρια επίθεση, ενώ όλοι τους φωτογράφισαν, χωρίς να κατονομάσουν τον εντολέα της ενέργειας.

Δείτε το βίντεο του MEGA: 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς και πού οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Τη δυνατότητα να καταγγείλουν περιπτώσεις παραπληροφόρησης, παράνομου, επιβλαβούς περιεχομένου, αγαθών ή υπηρεσιών έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Διαδικτύου. Η προστασία των...

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Φόρτωση άρθρων...