Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αίγινα: Στη νεκροψία οι απαντήσεις για την ύποπτη δολοφονία της 20 χρονης Μαρίας – Αναζητείται πρόσωπο «κλειδί»

Ελλάδα
Tags: Αίγινα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της στην Αίγινα. Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Μαρία σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την «Αυλή» όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη  ζωή της.

Μάλιστα, η 20χρονη έπαιζε μπάσκετ στην τοπική ομάδα της Αίγινας.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας προκειμένου να λύσουν το κουβάρι στη μυστηριώδη υπόθεση ενώ η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της Μαρίας.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Συντετριμμένοι είναι και οι φίλοι της κοπέλας στο Facebook. Όσοι την γνώριζαν αναφέρουν στα σχόλια τους ότι κάποιος πρέπει να «κρύβεται» πίσω από την αυτοκτονία της άτυχης κοπέλας.

sxolia__1_

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...