Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αίγιο: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου (Photos)

Νεκρή στον καναπέ του σπιτιού της βρέθηκε το πρωί η γνωστή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου.

Η 43χρονη διατηρούσε μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Αγγελόπουλου ένα από τα πιο γνωστά μπαρ στον Λόγγο Αχαΐας.

Η 43χρονη βρέθηκε το πρωί νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Φιλίππου στο Αίγιο από οικείους της που την αναζήτησαν αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της, σύμφωνα με την protionline.

Η οικογένειά της επικοινώνησε με την Αστυνομία όπου άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν, εισήλθαν στον χώρο της λίγο πριν τις 11:00 και την βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της στον καναπέ.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα. Πάντως, δεν φαινόταν να έχει δεχθεί επίθεση, ενώ ο χώρος δεν παρουσιάζει σημάδια παραβίασης.

Αίγιο: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου
Αίγιο: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί πριν 11 χρόνια 

Η οικογένεια της Μαρίτας Αγγελοπούλου είχε δεχθεί έντεκα χρόνια πριν ένα επίσης μεγάλο πλήγμα, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας της, μαθηματικός, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και επίσης γνωστός επιχειρηματίας του Αιγίου, Άγγελος Αγγελόπουλος.

Όλα είχαν συμβεί τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου, όταν ο 59χρονος Άγγελος Αγγελόπουλος, δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο.

Τον πυροβόλησε με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος. Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24. 23 και 25 ετών (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου).

Ομολόγησαν το έγκλημα και υποστήριξαν πως έδρασαν υπό τις εντολές 46χρονου επιχειρηματία της Αιγιάλειας, πρώην συνέταιρο του θύματος, ο οποίος υποστήριζε πως είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. 

Τον Απρίλιο του 2013, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου καταδίκασε τους τρεις εκ των κατηγορουμένων (ανάμεσα τους και ο εντολέας) σε ισόβια κάθειρξη, τον τέταρτο σε 18 χρόνια φυλάκισης και αθώωσε την 25χρονη.

H Μαρίτα Αγγελοπούλου και ο πατέρας της Άγγελος Αγγελόπουλος
H Μαρίτα Αγγελοπούλου και ο πατέρας της Άγγελος Αγγελόπουλος

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...