Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ακόμη δύο συλλήψεις για το κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία

Σε ακόμη δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία, στην Αθήνα. 

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 55 και 36 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως «συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων, επιπλέον -2- ημεδαποί, ηλικίας 55 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Η Αστυνομία ερευνά τυχόν σύνδεση του νέου αυτού κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών με αυτό που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Το σενάριο αυτό εξετάζεται με βάση και τα νέα στοιχεία, ότι δύο από τις ανήλικες που έπεσαν θύματα του νέου κυκλώματος, είχαν πέσει στα «δίχτυα» και του άλλου κυκλώματος μαστροπείας βασικά μέλη του οποίου ήταν η 31χρονη «Λορέλα» και ένας 34χρονος φωτογράφος από την Εκάλη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Φόρτωση άρθρων...