Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ακρόπολη: Στη φυλακή ο 17χρονος που τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο για να τον κλέψει

Ελλάδα

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος ενός 18χρονου την περασμένη Δευτέρα στη περιοχή της Ακρόπολης με στόχο τη ληστεία του κινητού του τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 17χρονος ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε το θύμα ομολογώντας μάλιστα την πράξη του και κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Αντίθετα, ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, επίσης ηλικίας 17 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, και της παρακολούθησης από κοινωνική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...