Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα

Δίνει μάχη για τη ζωή του. Παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη την περασμένη Πέμπτη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έπειτα από τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη.

Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Ο άτυχος αστυνομικός δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τον βαρύτατο τραυματισμό της μηριαίας αρτηρίας από τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από τον καθ' ομολογίαν δράστη 18χρονο, οι ελπίδες να σωθεί το πόδι του αστυνομικού ήταν μηδαμινές.

Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό για να αποφύγουν περαιτέρω επιπλοκές. 

Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου συνεχίζει να είναι κρίσιμη και εξακολουθεί να δίνει μάχη για την ζωή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...