Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Λαθροδιακινητής έπεσε μετωπικά πάνω σε Ι.Χ. οικογένειας - Τραυματίστηκαν 4 παιδιά

Ελλάδα

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή (30/07) στην Αλεξανδρούπολη, όταν το αυτοκίνητο εξαμελούς οικογενείας συγκρούστηκε με ΙΧ που μετέφερε παράνομους μετανάστες.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, το αυτοκίνητο της οικογενείας, κινούνταν στον δρόμο Δωρικού-Αγνάντιας, όταν διακινητής που μετέφερε παράτυπους μετανάστες έπεσε πάνω τους και υπήρξε μετωπική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evros-news.gr, τραυματίστηκαν τα 4 παιδιά της οικογένειας που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ωστόσο η κατάσταση τους να είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός, ενώ συνελήφθησαν τόσο ο διακινητής όσο και οι παράνομοι μετανάστες που μετέφερε στο Ι.Χ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...