Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αλεξανδρούπολη, καθώς πέθανε ο φοιτητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας.

Ο φοιτητής άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Ο φοιτητής έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στη συμβολή των οδών Νικομηδείας και Φιλιππίδη.

Πρόκειται για 23χρονο από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάστασή του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη. Τελικά λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το τραγικό περιστατικό, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το thesstoday.

Κανείς δεν γνώριζε έως χθες το βράδυ που συνεχίζονταν οι έρευνες, πώς βρέθηκε στην πολυκατοικία, αφού οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν έμενε εκεί και φυσικά.

Η Αστυνομία περιμένει και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Φέρτης: Συγκίνηση στην κηδεία του - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο για το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό. Το «παρών»...

Ενέδρα από ανήλικους ληστές σε μαθητή στο Αίγιο

Το γεγονός ότι η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο ήταν γεμάτη κόσμο, μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, δεν εμπόδισε τρεις θρασύτατους ανήλικους να περικυκλώσουν ένα επίσης ανήλικο πα...

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Τετάρτη στην Αθήνα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν αύριο, Τετάρτη από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών απεργι...

Φόρτωση άρθρων...