Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Άλιμος: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα επίπλων - Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εμπρησμό

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα επίπλων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, στον Άλιμο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για εμπρησμό, καθώς μοτοσικλετιστές πέταξαν μολότοφ μέσα στο κατάστημα το οποίο λαμπάδιασε αμέσως.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο απεικονίζεται μία μηχανή η οποία, καθώς περνά από το σημείο, ο ένας εκ των επιβαινόντων να αφήνει κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα, και να φεύγει αφού τον περίμενε ο οδηγός πάνω στη μηχανή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Τα διαμερίσματα γύρω από το κατάστημα επίπλων εκκενώθηκαν, ενώ οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους.

Η πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο, ενώ το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ζημιές σημειώθηκαν και σε διπλανή πολυκατοικία. Εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους τα διαμερίσματα γύρω από το κατάστημα.

Ένοικοι των σπιτιών της περιοχής ανέφεραν στο MEGA πως στις 4:20 άκουσαν έναν δυνατό ήχο, έσπασε η τζαμαρία και στην συνέχεια έναν δυνατό κρότο. Μέχρι να βγουν στα μπαλκόνια τους και να δουν τι συμβαίνει, είδαν την φωτιά στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ανήλικος που έδωσε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια» στον 14χρονο

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Λαμία και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου όταν 14χρονος κατέρρευσε έπειτα από χρήση ναρκωτικών. Ο 15χρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη...

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Φόρτωση άρθρων...