Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αλλάζουν κελί στον Μίχο λόγω προκλητικής συμπεριφοράς – Πήγε στις φυλακές με 3.000 ευρώ

Ελλάδα

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δεκαήμερο στις φυλακές Γρεβενών ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό και άρχισαν τα προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ημέρες ο 53χρονος, είχε προκλητική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές.

Ο Ηλίας Μίχος, τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με ακόμα δύο κρατούμενους, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να προκαλεί προβλήματα, καθώς το έπαιζε παράγοντας με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα στις φυλακές, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ.

Άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του, ενώ αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: 44χρονη έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο του Ηρακλείου όταν μια 44χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της στην πλατεία Κορνάρου, με τους διερχόμενους να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...