Πέμπτη
08 Ιουνίου 2023

Αλμυρός Βόλου: Δεκάδες νεκρά αδέσποτα σκυλιά από φόλες (Video)

Μετά τα περιστατικά από επιθέσεις σκύλων στον Αλμυρό Βόλου, άγνωστοι τοποθετούν φόλες στους δρόμους προκειμένου να τα σκοτώσουν.

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδος οι αγέλες ζώων, οι οποίες επιτίθεται σε ανυποψίαστους πολίτες.

Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί πλέον μάστιγα, καθώς η μέριμνα των Δήμων για τον περιορισμό των ζώων και κατά συνέπεια, την προστασία των πολιτών, είναι ελλιπής.

Λίγο μετά την καταγγελία για επίθεση αγέλης σκύλων σε μητέρα με το παιδί της, στο φως έρχονται δέκαδες καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων ακόμα και μέσα στην πόλη.

Σύμφωνα με μία νέα καταγγελία για δηλητηριάσεις ζώων άγνωστοι έριξαν φόλα ακόμα και σε… παιδική χαρά. Το πρόβλημα έχει μεγεθύνει, και μέριμνα για τις επιθέσεις αλλά και για τις προσπάθειες δολοφονίας των ζώων είναι ελλιπής.

«Τις τελευταίες βδομάδες έχουν μετρηθεί τουλάχιστον 50 νεκρά ζώα από φόλες» 

Η κ. Μαρία που κατοικεί στον Αλμυρό Βόλου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», καθώς η ίδια «έχασε» το σκυλάκι της από φόλα.

«Η θηριωδία που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες στον Αλμυρό δεν έχει προηγούμενο με τις φόλες. Καθημερινά «χάνουμε» τα δικά μας ζώα όχι μόνο τα αδέσποτα. Βγαίνουμε βόλτα και τα σκυλιά μας τρώνε φόλες. Είμαστε δεκάδες κάτοικοι που το έχουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν σώζεται κανένα ζωάκι. Με το φάρμακο που βάζουν αυτή την περίοδο δεν σώζεται κανένα ζώο. Τις τελευταίες βδομάδες έχουν μετρηθεί τουλάχιστον νεκρά ζώα», είπε αρχικά.

«Ισχύει και η πληροφορία για 78 ζώα και είναι πολλά περισσότερα, πάμε τα σκυλάκια μας βόλτα και δε τα γυρίζουμε πίσω. Φόλες πάντα υπήρχαν σε όλες τις περιοχές, το πρόβλημα εντείνεται προεκλογικά. Μετά τις τελευταίες καταγγελίες για επιθέσεις έχει γεμίσει ο τόπος φόλες», συμπλήρωσε η κ. Μαρία.

«Ο Αλμυρός είναι πολύ μικρή περιοχή σε σχέση με το μέγεθος των θανάτων των ζώων», τόνισε κλείνοντας η καταγγέλλουσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...