Tην καταδίκη της για την τρίτη κατά σειρά άδεια στον καταδικασμένο για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα εκφράζει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.
Η αμερικανική πρεσβεία χαρακτηρίζει «ντροπιαστική αδικία» σε βάρος των οικογενειών των θυμάτων του εκτελεστή της «17Ν» την άδεια που του χορηγήθηκε.
Παράλληλα τονίζει ότι η άδεια αυτή «σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο {...} αποτελεί περαιτέρω κίνητρο στους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράττουν βιαίες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του».
We thoroughly condemn this third furlough granted to a convicted terrorist and murderer. It’s a shameful injustice to his many victims’ families and a further incentive for his anarchist followers to commit violent and destructive acts in his name. https://t.co/lKkdcc7FmH
— U.S. Embassy Athens (@USEmbassyAthens) June 19, 2018
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις