Σε άγρια κόντρα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη εξελίχθηκε στη Βουλή η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία για τα πρόστιμα των λαθρεμπόρων.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνοντας τον λόγο μίλησε για «τροπολογία της ντροπής, χαριστική, που όλοι συζητούσαν ποιον αφορά και ο υπουργός και ο βουλευτής κάνανε πως δεν ξέρανε». Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «έρχεται σήμερα ο πρωθυπουργός να μιλήσει για κίνδυνο απόλυσης συγκεκριμένων υπαλλήλων, ξέρει ο πρωθυπουργός, και να πάρει και την ευθύνη ο ίδιος για την ρύθμιση αυτή που βάλανε βουλευτή τους να την φέρει, τάχα ότι την αποδέχεται η κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στον κ. Καμμένο δήλωσε: «Ερχεται και ο κύριος Καμμένος ειλικρινέστατα και είπε ότι πρόκειται για την ΣΕΚΑΠ και για την συγκεκριμένη επένδυση. Δηλαδή είπε ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός του δεύτερου κυβερνώντος κόμματος ότι η τροπολογία είναι φωτογραφία!».
Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι εγείρεται σοβαρό ζήτημα για τον τρόπο που σκέφτεται η κυβέρνηση και ότι εγείρονται υποψίες διαφθοράς: «Έχει σχέση και με μίντια και με άλλα που θα συμβούν τις επόμενες ημέρες».
Τέλος δήλωσε ότι κατά τη χθεσινή συζήτηση προέκυψε και ένα ακόμη θέμα. Όπως εξήγησε: «Ενώ η συνεδρίαση πήγαινε να κλείσει, μου έδωσε στη συνέχεια τον λόγο. Και υπάλληλός σας, αξιωματούχος της Βουλής, ειδικός γραμματέας διέπραξε μία σειρά παραβάσεις, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο διατάραξη συνεδρίασης της Ολομέλειας, κλείνοντας τα μικρόφωνα.
Αν θέλετε μεθόδους Μαδούρο να πάτε στη Βενεζουέλα.
Εδώ είστε υποχρεωμένος απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο που διορίσατε να πάρετε θεσμικές πρωτοβουλίες που σχετίζονται και με τον ποινικό κώδικα, αλλιώς είστε συνυπεύθυνος για την ασχημία που έγινε χθες το βράδυ».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις