Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Αναρτήθηκαν στο Taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας (πίνακες)

Ελλάδα

Χωρίς τροποποιήσεις σε σχέση με πέρυσι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα gsis.gr και στην ειδική εφαρμογή του TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων.

Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010, ισχύει ο υπολογισμός των τελών με βάση τους ρύπους.

Σημειώνεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας δεν αποτελούν βεβαιωμένο φόρο. Αυτό σημαίνει ότι, όποιος τα αφήσει απλήρωτα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου (εκτός αν δοθεί παράταση), δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με ληξιπρόθεσμη οφειλή, αλλά θα απειλείται με το πρόστιμο μη καταβολής του προστίμου το οποίο είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας.

Για επιβατηγά αυτοκίνητα, δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες που έχουν ταξινομηθεί έως 31/10/2010, ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας γίνεται αποκλειστικά βάσει του κυβισμού τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Λαμία: Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα δείγματα από τη Λαμ...

Φόρτωση άρθρων...