Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ανατροπή με την αιτία θανάτου του 63χρονου στην Πάτρα

Ελλάδα

Ανατροπή με την αιτία θανάτου 63χρονου άντρα στην Πάτρα. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άντρας δέχτηκε τσιμπήματα από σφήκες, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στις Ιτιές και η σύζυγός του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

«Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για βαριά δύσπνοια τον παρέλαβαν από το σπίτι του και μέσα στο ασθενοφόρο υπέστη ανακοπή καρδιάς. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε πλήρη ασυστολία και η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο, αλλά δεν επανήλθε ποτέ. Δεν προκύπτει ότι τον τσίμπησε σφήκα, δεν υπάρχει τέτοιο ιστορικό. 

Η κατάληξή του αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή ήταν επίμονες, όμως ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, pelop.gr.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρημη πόλη η Αθήνα – Άδειασαν οι δρόμοι

Άδεια πόλη είναι η Αθήνα λόγω των διακοπών του Πάσχα. Πολλοί κάτοικοι έφυγαν για αυτές τις εορταστικές ημέρες στην επαρχία, με αποτέλεσμα οι δρόμοι σήμερα να είναι άδειοι. Στην ...

Φόρτωση άρθρων...