Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ανάβυσσος: Συνελήφθη Ουκρανός που υπεξαίρεσε 1 εκατ. ευρώ από αμυντικές δαπάνες της χώρας του

Ελλάδα

Ουκρανός, στέλεχος και μέτοχος εταιρείας προϊόντων τεχνολογίας, που προμήθευε με αμυντικά υλικά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του, συνελήφθη στην Ανάβυσσο, από κλιμάκιο του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης καθώς κινούνταν με πολυτελές όχημα το οποίο έφερε φιμέ τζάμια ενώ διέμενε σε πολυτελή έπαυλη, εξοπλισμένη με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας όπως κάμερες, συστήματα συναγερμού και υψηλή περίφραξη.

Σήμερα (13.11.2023) το μεσημέρι, ο Ουκρανός εντοπίστηκε στην λεωφόρο Αναβύσσου μέσα στο πολυτελές όχημα του, την ώρα που έβαζε καύσιμα σε βενζινάδικο της περιοχής.

Οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων με γρήγορες κινήσεις τον ακινητοποίησαν ενώ ο ίδιος, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη προέβαλε αντίσταση, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα νύχια των διωκτών του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Φόρτωση άρθρων...