Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού – «Δεν τον ενδιέφερε αν θα πέθαινε»

Ελλάδα

Συγκινούν τα λόγια του πατέρα του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος σκοτώθηκε όταν κατέπεσε το Phantom F-4 σε θαλάσσια περιοχή στην Ανδραβίδα το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Κώστας είπε μιλώντας στο Action24 ότι «το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες- μου είπε «όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά στη Μονάδα, αγαπημένοι».

Ο πατέρας του συνέχισε την αφήγηση για τον διάλογο που είχαν, λέγοντας ότι του είχε πει «πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος και χρησιμοποιεί ύπουλα μέσα».

«Μου απάντησε, «όχι έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα» τόνισε ο κ. Κώστας και πρόσθεσε ότι του είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει.

Ο κ. Κώστας είπε ότι έχει άλλους δύο γιους. Ο ένας μένει στην Ελλάδα και ο άλλος στις ΗΠΑ, αλλά δεν θα μπορέσει να έρθει, είναι σε κατάσταση σοκ.

«Ήταν πολύ αγαπημένα αδέλφια» είπε ο πατέρας και συμπλήρωσε: «Ας ζούσε τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια».

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι σε μία εβδομάδα από κορωνοϊό, 13 διασωληνωμένοι – Ένας νεκρός από γρίπη

Τα στοιχεία για τον κορωνοϊό, τον ιό της γρίπης και τον RSV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην εβδομαδιαία έκθεση Επιδημιολογικής Ε...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...