Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανδρέας Παπαδόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης ή συνεργασίας με τον Βαρουφάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως δεν στέκονται κυβερνήσεις ανοχής 

«Ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και χρόνια προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης ή συνεργασίας με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε ότι αφορά την ψήφο ανοχής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως δεν στέκονται κυβερνήσεις ανοχής.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ανδρέα Παπαδόπουλου στα Παραπολιτικά 90,1

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι καινούργια η στάση του κ.Τσίπρα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσπαθεί με όλους τους τρόπους να μιμηθεί τον Αν. Παπανδρέου. Θυμίσω ότι ο γιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Παπανδρέου είχε αποκαλύψει πριν από κάμποσα χρόνια είχε γίνει επικοινωνία και ζητούσε ο κ. Τσίπρας τους λόγους του Αν. Παπανδρέου, τώρα μέχρι και τα συνθήματα. Είναι μια κλασική πρακτική του κ. Τσίπρα. Φαίνεται ότι υπάρχει μια μόνιμη προσπάθεια κοπιαρίσματος δηλαδή από τις κινήσεις, τη φωνή, τη ρητορική, τα συνθήματα. Όλα αυτά τα χρόνια, εδώ και μια δεκαετία, φαίνεται ότι προσπαθεί να κοπιάρει τον Αν . Παπανδρέου.

Ερωτηθείς με ποιον θα συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς πάμε με βάση τις προγραμματικές επεξεργασίες, με βάση αυτές θα καθίσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε. Δεν θα είναι δική μας ευθύνη πάντως αν δεν γίνει κυβέρνηση.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΜέΡΑ25

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο όχι συνεργασίας αλλά ούτε συζήτησης με το κόμμα του κ.Βαρουφάκη. Εκπροσωπεί έναν άλλο κόσμο, εκπροσωπεί μια άλλη στρατηγική. Δεν είναι επιμέρους οι διαφωνίες με το κόμμα του κ.Βαρουφάκη είναι δομικές και στρατηγικού χαρακτήρα και βεβαίως ανάθεμα και αν καταλαβαίνει κανείς τη Δήμητρα, τον Οδυσσέα, τα λαχεία, τα κλειστά χρηματιστήρια και όλα αυτά που προτείνει ο κ.Βαρουφάκης.

Αναφορικά με την ψήφο ανοχής

Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η ψήφος ανοχής δεν ειναι κάτι σοβαρό που μπορεί να το λάβει υπόψη του ένα κόμμα, δεν στέκονται κυβερνήσεις με ανοχή ούτε στέκονται κυβερνήσεις δια της απουσίας κομμάτων μέσα από τη Βουλή όταν γίνονται ψηφοφορίες.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...