Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Από θαύμα ζούμε σε αυτή τη χώρα

Κρέμονταν τόνοι σίδερου πάνω από τα κεφάλια του κόσμου στο ΟΑΚΑ

Απόψεις Ανδρέας Βορύλλας
Tags: ΟΑΚΑ

Για εγκληματική αμέλεια κατηγόρησε τους αρμοδίους ο βουλευτής της Νίκης, Ανδρέας Βορύλας, αναφορικά με τις αρνητικές εξελίξεις και το κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας λόγω ακαταλληλότητας του στεγάστρου Καλατράβα.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό που για σχεδόν 20 χρόνια από την κατασκευή της στέγης μας προστατεύει και δεν θρηνήσαμε θύματα», ανέφερε o Ανδρέας Βορύλλας.

«Δεκάδες τόνοι σίδερου, σχεδόν στον αέρα, κρέμονταν μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες πάνω από τα κεφάλια 50.000 κόσμου. Συνολικά 120.000 κόσμου πέρασαν από το ΟΑΚΑ στα πρόσφατα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ενώ οι αρχές είχαν στα χέρια τους τις στατικές μελέτες για την ακαταλληλότητα της εγκατάστασης», είπε ο βουλευτής της Νίκης.

«Ήταν μόλις το 2021 που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε πως το ΟΑΚΑ 2.0 θα είναι η ζωντανή διαφήμιση της Ελλάδας. Κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι από το 2004 είχε να γίνει συντήρηση της στέγης Καλατράβα;».

«Πρόκειται για άλλη μία εγκληματική αμέλεια, μίας πολιτείας που έχει χάσει τον προσανατολισμό της, που πλέον δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών της».

Ο Ανδρέας Βορύλλας ζήτησε από την κυβέρνηση «να παρουσιάσει τον σχεδιασμό για την διάσωση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων» για τις οποίες όπως τόνισε «μάτωσε και ματώνει ο ελληνικός λαός» ενώ υπογράμμισε πως πρέπει «να γίνει συνολική μελέτη για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στην Ελλάδα γενικότερα, από κυβερνητικά κτήρια, μέχρι δρόμους, γέφυρες, λιμάνια, κ.ο.κ.».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πολύτροπος Ηγέτης: Το κλειδί της επιτυχίας

Η διαρκής επιτυχία των επιχειρήσεων, των οργανισμών αλλά και των κοινωνιών, εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την αποτελεσματική ηγεσία και το αποτελεσματικό μάνατζμεντ. Αυτό πρ...

Φόρτωση άρθρων...