Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μπατσί της Άνδρου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε για άγνωστους λόγους μέσα στη θάλασσα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας, οι οποίες ανέσυραν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της από το όχημα. Η άτυχη οδηγός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για την ανάνηψή της, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.
Nεκρή είναι μια 69χρονη γυναίκα, κάτοικος Γαυρίου, που ανηφόριζε από το Μπατσί, σύμφωνα με το enandro.gr. Καθώς προσπαθούσε να παρκάρει, για άγνωστο λόγο, αντί για φρένο πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει, τα χτυπήσει στο πέτρινο τοιχίο, το οποίο έσπασε και να καταλήξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, περίπου 25 μέτρα κάτω από το πάρκινγκ.
Προσπάθειες διάσωσης έγιναν από τους περίοικους, εθελοντές με φουσκωτά, σωστικό σκάφος του λιμενικού, της πυροσβεστικής. Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Καλαμάτα: Χαμός στα ΕΛΤΑ επειδή παραχώρησαν προτεραιότητα σε μια έγκυο
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στη φυλακή για ακόμη 6 μήνες ο Νίκος Ρωμανός
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις