Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Aνεστάλη η στάση εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό

Ελλάδα

Aνεστάλη η στάση εργασίας στις Γραμμές 1 (πρώην ηλεκτρικός), 2 και 3 του Μετρό που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, σε ένδειξη πένθους για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η λειτουργία της Γραμμής 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» ξεκινά στις 10:30 το πρωί, καθώς ανοίγουν οι σταθμοί που τις πρώτες πρωινές ώρες παρέμεναν κλειστοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» σήμερα Τετάρτη 01/03/2023 θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί, μετά την αναστολή της στάσης εργασίας σωματείου εργαζομένων».

Εν συνεχεία ανακοινώθηκε ότι και στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...