Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Άννα Μεθυμάκη: Το δυνατό «χαρτί» του Χαρδαλιά στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Η υποψηφιότητα της στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά αξιολογήθηκε ως σημαντική και ο ίδια ως ένα από τα δυνατά χαρτιά του συνδυασμού «Αττική Μπροστά».

Ο λόγος για το στέλεχος της Κεντροαριστεράς Άννα Μεθυμάκη, που συγκεντρώνει κοινωνική αποδοχή στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, όπου κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Πρόκειται για μια γυναίκα με δυναμική, όραμα και πολύ όρεξη για προσφορά στα κοινά, που θέλει να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Η Άννα Μεθυμάκη είναι γνωστή στους παροικούντες την Περιφέρεια Αττικής, καθώς έχει αφήσει ηχηρό αποτύπωμα καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της, ως περιφερειακή σύμβουλος και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής

Ειδικότερα, επί σειρά ετών υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο και ευσυνειδησία το περιφερειακό συμβούλιο της Αττικής, διακρινόμενη για την δουλειά της, τον έλεγχο που άσκησε και την  ποιότητα των παρεμβάσεών της.

Άπαντες σχεδόν στοιχηματίζουν ότι θα εκλεγεί εκ νέου περιφερειακή σύμβουλος καθώς τόσο η δραστηριότητά της στα κοινά όσο και το έρεισμά της στην περιοχή αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς της.

Η Άννα Μεθυμάκη είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, μέλος Οικονομικής Επιτροπής, Πολιτισμού και Αθλητισμού και πολλών Διοικητικών Επιτροπών της Περιφέρειας, ΕΣΔΝΑ, Επιτροπών Παρακολούθησης Έργων κ.ά. Μέλος Δ.Σ. Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και της Παγκρήτιας Ενωσης Αττικής. Δημιουργός του ιστότοπου ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ, με πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθνικά, κοινωνικά, περιβάλλοντος και πολιτισμού. Μιλάει πέντε γλώσσες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...